[Фото] Исечени се боровите кај Влада

Екипите на паркови и зеленило ги сечат боровите во малиот парк, десно од Владата. Како што јавува репортерката на Радио МОФ исечени се најмалку две големи борови стебла, а во паркот е под силно полициско обезбедување.