Engage Kicks & Gigs со Емил Бакев на Радио МОФ

Во новата епипзода на музичкиот серијал Engage Kicks & Gigs ви го претставуваме скопскиот кант автор Емил Бакев. Во студиото на Радио МОФ тој ги изведува своите песни Фаталистичка, Предци и Бесконечен ден. Уживајте!

Веб серијалот Engage Kicks & Gigs, во кој гостуваат македонски млади и алтернативни музичари и бендови, има за цел да ја поддржи и промовира локалната сцена, како и да ја запознае публиката со домашните музичари од еден поинаков агол.