Експерти од Западен Балкан бараат решенија за проблемите со менталното здравје на младите

Предизвиците за менталното здравје на младите луѓе од земјите на Западен Балкан се бројни, тема што се’ повеќе привлекува внимание, а во Тирана на едно место собра повеќе експерти од земји од регионот како Србија, Албанија, Македонија, Словенија и Црна Гора. На настанот насловен Лабораторија за младински политики за ментално здравје, говорниците зборуваа за важноста … Continue reading Експерти од Западен Балкан бараат решенија за проблемите со менталното здравје на младите