Дел од факултетите сами ќе одлучуваат како ќе продолжат предавањата

Дел од факултетите и овој семестар сами ќе бираат како ќе продолжат со академската година – онлајн, со физичко присуство, или пак комбинирано. Но, студенти од најголемиот универзитет, „Св. Кирил и Методиј“, реагираат дека сè уште се во неизвесност како ќе се одвива наставата откако периодов се забележува драстично зголемување на бројот на новозаболени од … Continue reading Дел од факултетите сами ќе одлучуваат како ќе продолжат предавањата