Да зборуваме за секс

Чичко Гугл е првиот извор на информации кому младите се доверуваат кога ги интересира нешто за сексот или кога ќе увидат некаква промена на своите тела за време на пубертетот. Потоа доаѓаат другар(к)ите кои можеби поминале низ истото, па имаат искуство да споделат. Дури на крај доаѓаат родителите и стручните лица со кои речиси и … Continue reading Да зборуваме за секс