Бојкотот на наставата во мирување по средбата на групата револтирани родители и МОН

Бојкотот на наставата ќе биде ставен во мирување до одговорот на барањата, соопштија денеска претставниците на Фејсбук иницијативата „Учебници и настава мора да има“ по средбата која ја имаа со претставници на Министерството за образование и наука (МОН). Од оваа иницијатива претходниов период повикаа на бојкот на наставата, а нивните барања беа во новиот Закон … Continue reading Бојкотот на наставата во мирување по средбата на групата револтирани родители и МОН