[Аудио] Сите чудни звуци од музиката на Michael Jackson

Времето лета – поминаа речиси шест години од смртта на „Кралот на поп музиката“, Michael Jackson. Но, неговата музика живее – речиси секој R & B музичар на некој начин е под влијание на „неговото височество“.

Неговиот карактер, кој може благо да се опише како „чуден“, тој знаеше да го пренесе и на неговата музика. Карактеристични беа чудните извици во неговите песни, кои сега се достапни изолирани, еден по еден, во овoj несекојдневен микс на Youtube, кој веќе има над милион прегледи: