[Аудио] Кризна комуникација – што претставува и како да се надмине

Живееме во општество во кое сите нивоа на невладиниот сектор се подложни на кризи кои може да му наштетат. Но, како умешно да се реагира и каков стратешки пристап треба да имаат граѓанските организации за полесно да комуницираат со јавноста? На овие и на уште неколку прашања во студиото на Радио МОФ разговаравме со Јелена … Continue reading [Аудио] Кризна комуникација – што претставува и како да се надмине