Атиџе ја сними својата песна „Покрај река Брегалница“

Атиџе ја сними својата песна „Покрај река Брегалница“, извести на својот „Твитер“ профил кинематографот Самир Љума.

Муратова ја покажуваше својата музикалност и желба за пеење, па неретко „настапуваше“со песните низ сцените на светот.

Во една прилика, таа истакна дека токму со оваа песна би сакала на настапи на Оскарите.

Во продолжение слушнете ја песната на Атиџе.