Acoustic Stream S01E22 – Pablo Alborán

Ако сакате доживавање слично на акустично разнежнуваме на плажа во Шпанија, со сангрија и растопени гитарски ноти на Pablo Alborán преслушајте го ова издание на AcousticStream на Радио МОФ.