Acoustic Stream S01E10

До каде сте со впечатоците од настапите на 2Cellos? Вистинските фанови сигурно сакаат да си ги освежат сеќавањата, а за останатите доволно е само да кликнете плеј и да си дозволите кралско музичко уживање после напорниот сив ден

Acoustic Stream E10 by Radio Mof Music on Mixcloud