999 новозаразени и 14 починати од Ковид-19

Министерството за здравство (МЗ) денеска информираше дека во последните 24 часа се потврдени 999 нови случаи на Ковид-19. Регистрирани се 325 случаи во Скопје, Тетово – 184, Гостивар – 132, Куманово – 79, Кичево – 50, Струмица – 42, Струга – 33, Охрид – 20, Битола, Кочани и Берово – по 15, Прилеп – 14, … Continue reading 999 новозаразени и 14 починати од Ковид-19