[Видео] Рецепт за демократија

Како да подготвите демократија? Кои се четирите состојки без кои не може да се замисли овој рецепт? Што може и што не може да се прави? Кога тие се употребуваат правилно, а кога погрешно: Ова се прашањата на кои дава одговор втората епизода на серијалот анимирани видеа насловени „Да ти нацртам“ на Balkon 3. Погледнете … Continue reading [Видео] Рецепт за демократија