Студентски пленум: Илјадници евра за телефонски сметки и забави, СПУКМ неконтролирано ги троши парите на студентите

Nëse doni të lexoni tekstin në gjuhën shqipe, shtypni “Shqip” / За текстот на албански јазик кликнете „Shqip“