[Став] Зошто револуциите треба да се случуваат без технологија, дел 1

После деценија бројни скандали, социјални немири и константно менлива политичла средина, човештвото научи дека навистина има магично место кое се вика Интернет, каде дури и социјалните проблеми можат да се решат со минимален напор и без модринки. Со оглед на тоа што интернетот е практично огромна мрежа со милиони корисници кои комуницираат со него секој … Continue reading [Став] Зошто револуциите треба да се случуваат без технологија, дел 1