[Став] 100 причини за да ги казниме

1. Да ги казниме тие што не претворија во шампиони во мизерија. 2. Да ги казниме тие што иселија стотици илјади луѓе од своите домови. 3. Да ги казниме тие што изнесоа 5 милијарди долари од Македонија. 4. Да ги казниме тие што го зголемија надворешниот долг за 4.4 милијарди долари. 5. Да ги казниме … Continue reading [Став] 100 причини за да ги казниме