Политичките мислења на социјалните мрежи можат да премислат некој

Честите објави на социјалните мрежи за одредени политички и социјални прашања, всушност можат да сменат нечие мислење, поточно, едно од пет, најмалку. Ова неодамна го покажаа податоците на Истражувачкиот центар Пју, кој ја следеше улогата на социјалните медиуми за време на предизборниот циклус во Америка. Се повеќе луѓе се свртуваат кон Фејсбук, Твитер и слични … Continue reading Политичките мислења на социјалните мрежи можат да премислат некој