„Квизбори“ – игра чија цел е да ја направи предизборната кампања позабавна

Поради почетокот на предизборната кампања, двајца досетливи „енигматичари“ – Марија Мирчевска и Лазар Поп Иванов одлучиле да го направат периодот во кој граѓаните вообичаено се презаситени од владини реклами барем малку позабавен. За таа цела, ја создале играта „Квизбори“, во која играчот треба да погоди чиј е дадениот цитат, а потоа може да го спореди … Continue reading „Квизбори“ – игра чија цел е да ја направи предизборната кампања позабавна