Како Твитер го виде доделувањето на мандатот

Претседателот Ѓорге Иванов конечно го додели мандатот на лидерот на СДСМ, Зоран Заев. Формалниот чин македонската твитер заедница го дочека доста неформално.

Ви ги пренесуваме некои од најинтересните коментари на оваа социјална мрежа во последниве 2 часа.