Изборите се начин да се каже гласно „за“ социјална правда

„Младите работат и при тоа заработуваат, градат семејство, градат сопствен дом и имаат убав живот тука во Република Македонија. За оваа слика да стане реалност, сум потребен јас, потребни сте вие и сите ние заедно“, порача Стефан Богоев од Социјалдемократската младина на Македонија на денешната трибина насловена „Гласно за социјална правда“. Тој како и останатите присутни се согласија … Continue reading Изборите се начин да се каже гласно „за“ социјална правда