Иван Новак од Лајбах на Engage ќе зборува за искуството на западниот бенд во Северна Кореја

На Engage конференцијата, која ќе се одржи на 10 јуни во Кино Култура, меѓу говорниците од странство ќе гостува и Иван Новак, еден од основачите на словенечката група Лајбах. Новак на конференцијата за социјален активизам ќе зборува за искуството на Лајбах како единствен бенд од Западот кој настапувал во социјалистичката Северна Кореја. Во август 2015, … Continue reading Иван Новак од Лајбах на Engage ќе зборува за искуството на западниот бенд во Северна Кореја