Инфографик од Engage

Вести, Граѓани, 06 март 2012.  |  6 коментари

Инфографик од конференцијата „Engage“ која се оддржа на 25.02.2012 во организација на Радио МОФ и Младински образовен форум.

Погледнете ги целокупните статистики.

Презмете го инфографикот во оригинална резолуција на следниот линк.

Одговори

 1. Да создадеме навика на социјално делување! « Блогот на Тамара Атанасоска says:

  6 март 2012at 21:22(#)

  [...] кои ви се повеќе или помалку познати. Ѕирнете и инфографик. Во минатиот пост за да се дообјаснам ја начнав темата [...]

 2. Engage conference [Infographic] Brandless Blog says:

  10 јуни 2012at 20:37(#)

  [...] Source [...]

 3. Engage conference | Latest InfographicLatest Infographics says:

  21 ноември 2012at 05:16(#)

  [...] Via Tags:  social activity, activism, conference, engage, media © 2012 Latest Infographics /* */ [...]

 4. Engage conference | Infographic Zone says:

  21 јануари 2013at 10:29(#)

  [...] Via [...]

 5. Engage conference | Infographic Images says:

  15 октомври 2013at 13:07(#)

  [...] Link [...]

 6. Engage conference | Irish Wine Warehouse says:

  21 август 2014at 08:22(#)

  […] Image Credit […]

Оставете Коментар


Слушај со Windows Media Player Слушај со Winamp Слушај со BSplayer Слушај со Foobar
Кликнете на портокаловото копче за слушање. Алтернативно - слушајте Радио МОФ со некој од плеерите погоре.

Биди дел од Радио МОФ, закачи се:

Слушајте на Радио МОФ!

00:00 – 07:00 Ноќна програма

07:00 – 08:00 Ambient

08:00 – 10:00 Lounge Chill

10:00 – 12:00 Утринска програма на Радио МОФ

12:00- 14:00 The kids are alright – Радио хитови

14:00 – 14:15 Радио Слободна Европа (попладневни вести)

14:15 – 15:15 The kids are alright – Радио хитови

15:15 – 15:30 Радио Слободна Европа (попладневни вести)

15:30 – 17:15 Urban Beats

17:15 – 17:30 Радио Слободна Европа (попладневни вести)

17:30 – 19:00 Afterwork

19:00 – 20:00 Извидничко Повечерие (програмска емисија)

20:00 – 21:00 Скроблер (Музичка емисија)

21:00 – 22:00 Ruby Tuesday Radio Show (Mузичка емисија)

22:00 – 23:00 Clubland – Clubbers Gone Wild

23:00 – 01:00 Fat Beats (Музичка емисија)Биди ни пријател

Следи не на Twitter

Фотографии

Радио Слободна Европа