Инфографик – Аргумент: организирано изразување 2012

Вести, Во Фокус, Граѓани, 27 декември 2012.

Податоците за годинашниот дебатен настан Аргумент, изразени преку бројки во овој специјален инфографик:

Инфографик - Аргумент: организирано изразување 2012

Оставете Коментар


Слушај со Windows Media Player Слушај со Winamp Слушај со BSplayer Слушај со Foobar
Кликнете на портокаловото копче за слушање. Алтернативно - слушајте Радио МОФ со некој од плеерите погоре.

Биди дел од Радио МОФ, закачи се:

Слушајте на Радио МОФ!

00:00 – 07:00 Ноќна програма

07:00 – 08:00 Ambient

08:00 – 10:00 Lounge Chill

10:00 – 12:00 Утринска програма на Радио МОФ

12:00- 14:00 The kids are alright – Радио хитови

14:00 – 14:15 Радио Слободна Европа (попладневни вести)

14:15 – 15:15 The kids are alright – Радио хитови

15:15 – 15:30 Радио Слободна Европа (попладневни вести)

15:30 – 17:15 Urban Beats

17:15 – 17:30 Радио Слободна Европа (попладневни вести)

17:30 – 19:00 Afterwork

19:00 – 20:00 Извидничко Повечерие (програмска емисија)

20:00 – 21:00 Скроблер (Музичка емисија)

21:00 – 22:00 Ruby Tuesday Radio Show (Mузичка емисија)

22:00 – 23:00 Clubland – Clubbers Gone Wild

23:00 – 01:00 Fat Beats (Музичка емисија)Биди ни пријател

Следи не на Twitter

Фотографии

Радио Слободна Европа