[Галерија] Интернет реакции на најавите за напад на Сирија

Вести, Во Фокус, Разно, 01 септември 2013.

Додека светот е во исчекување на одлуката на Соединетите Американски Држави за напад врз Сирија, бројните противници на воената интервенција оригинално ги изразуваат своите ставови во врска со ова на на интернет. Buzzfeed направи избор на најдобрите реакции:

[Галерија] Интернет реакции на најавите за напад на Сирија

[Галерија] Интернет реакции на најавите за напад на Сирија

[Галерија] Интернет реакции на најавите за напад на Сирија

[Галерија] Интернет реакции на најавите за напад на Сирија

[Галерија] Интернет реакции на најавите за напад на Сирија

[Галерија] Интернет реакции на најавите за напад на Сирија

[Галерија] Интернет реакции на најавите за напад на Сирија

[Галерија] Интернет реакции на најавите за напад на Сирија

[Галерија] Интернет реакции на најавите за напад на Сирија

 

 

 

Оставете Коментар


Слушај со Windows Media Player Слушај со Winamp Слушај со BSplayer Слушај со Foobar
Кликнете на портокаловото копче за слушање. Алтернативно - слушајте Радио МОФ со некој од плеерите погоре.

Биди дел од Радио МОФ, закачи се:

Слушајте на Радио МОФ!

04:00 – 07:00 Ноќна програма

07:00 – 08:00 Ambient

08:00 – 10:00 Lounge Chill

10:00 – 12:00 Утринска програма на Радио МОФ

12:00 – 13:15 The kids are alright – Радио хитови

13:15 – 13:30 Радио Слободна Европа (попладневни вести)

13:30 – 14:00 The kids are alright – Радио хитови

14:00 – 16:00 Суперсоник Стрим (дневна емисија)

16:00 – 17:15 Urban Beats

17:15 – 17:30 Радио Слободна Европа (попладневни вести)

17:30 – 18:00 Urban Beats

18:00 – 19:00 Временски Патници (музичка емисија)

19:00 – 21:00 Hip Hop

21:00 – 00:00 Woob WoobБиди ни пријател

Следи не на Twitter

Фотографии

Радио Слободна Европа