[Галерија] #Гласампротив – иницијатива на дизајнери против лошото во општеството

На интернет се појави веб страница на која македонски дизајнери споделуваат свои дела – постери, со кои се обидуваат да ги потенцираат лошите нешта во нашето општество. Како што пишуваат, „#Гласампротив е иницијатива на група македонски дизајнери за рушење на диктатурата во која сите сме заробени“. Повикуваат на 11 декември да се гласа по сопствена … Continue reading [Галерија] #Гласампротив – иницијатива на дизајнери против лошото во општеството