Е-Тестови, македонска апликација за полесно положување на возачкиот испит

#Техно, Вести, 16 декември 2013.

Е-Тестови, македонска апликација за полесно положување на возачкиот испитСите кандидати кои треба да полагаат за возачка дозвола имаат можност да користат интернет апликација што ќе им помогне полесно да си научат сообраќајните правила и прописи и да го поминат теоретскиот дел од испитот.

Македонската апликција за Windows Phone Е-Тестови е наменета за тестирање и утврдување на знаењата на идните возачи со што им се овозможува подобро да се подготват за теоретскиот дел,  потсетува socialnet.mk

Опфатени се официјалните прашања за „Б-категорија” кои може да ги добие кандидатот при полагање на теоретскиот дел.

Е-Тестови дозволува бесплатно преземање на апликацијата од ОВДЕ.

 

Оставете Коментар


Слушај со Windows Media Player Слушај со Winamp Слушај со BSplayer Слушај со Foobar
Кликнете на портокаловото копче за слушање. Алтернативно - слушајте Радио МОФ со некој од плеерите погоре.

Биди дел од Радио МОФ, закачи се:

Слушајте на Радио МОФ!

00:00 – 07:00 Ноќна програма

07:00 – 08:00 Ambient

08:00 – 10:00 Lounge Chill

10:00 – 12:00 Утринска програма на Радио МОФ

12:00- 14:00 The kids are alright – Радио хитови

14:00 – 14:15 Радио Слободна Европа (попладневни вести)

14:15 – 15:15 The kids are alright – Радио хитови

15:15 – 15:30 Радио Слободна Европа (попладневни вести)

15:30 – 17:15 Urban Beats

17:15 – 17:30 Радио Слободна Европа (попладневни вести)

17:30 – 19:00 Afterwork

19:00 – 20:00 Извидничко Повечерие (програмска емисија)

20:00 – 21:00 Скроблер (Музичка емисија)

21:00 – 22:00 Ruby Tuesday Radio Show (Mузичка емисија)

22:00 – 23:00 Clubland – Clubbers Gone Wild

23:00 – 01:00 Fat Beats (Музичка емисија)Биди ни пријател

Следи не на Twitter

Фотографии

Радио Слободна Европа