[Анкета] Како изгледа идеалниот премиер на македонските граѓани

Не е важно дали е маж или жена, без оглед на религијата и националноста, македонските граѓани сакаат следниот премиер да биде правичен, транспарентен и прогресивен, а не алчен и лажлив. Вака одлучија 263 граѓани кои претходниве две недели учествуваа во онлајн анкетата која ја подготви РадиоМОФ, преку која тие го цртаа фото-роботот на идеалниот носител … Continue reading [Анкета] Како изгледа идеалниот премиер на македонските граѓани